Meet René Verschuur

René Verschuur – Jongerenwerker

Mijn naam is René Verschuur en ben sinds oktober 2017 werkzaam voor STJJMH. Ik ben in 1989 professioneel begonnen in het jongerenwerk en heb tot de dag van vandaag banen gehad in het jongerenwerk of banen die daar zijdelings mee te maken hebben gehad.

Ik doe dit werk met veel plezier omdat ik een verschil wil maken voor jongeren. Ik ga er vanuit dat jongeren veel zelf kunnen, maar soms zijn er omstandigheden waardoor dit moeilijk is. Graag ga ik met jongeren aan de slag gaan om doelen te realiseren. Dit kan gaan om persoonlijke problemen tot gezamenlijk iets organiseren voor anderen. Het is best breed allemaal en het heeft niet altijd met problemen te maken. In het jongeren werk doen we van alles. Van het organiseren van sport activiteiten, het geven van voorlichting tot het helpen van  jongeren die net die extra ondersteuning nodig hebben. Daarom vind ik mijn netwerk belangrijk zodat ik jongeren ook sneller kan verwijzen naar andere organisaties als dit nodig mocht zijn.

Ik doe mijn werk daar waar de jongeren zijn dat kan zowel binnen als buiten zijn. Mijn werkgebied is voor heel de gemeente met als aandachtgebied Delfsgauw.

E-mail reneverschuur@stjjmh.nl

Mobiel 06-35 12 01 06

X